Hirdetés

Forza Motorsport 4: Porschék a pályán

|

A Turn 10 óvatosan elkezdte adagolni a hamarosan érkező csomagban szereplő járművek listáját.

Hirdetés

Miközben csendben várakozunk az ötödik rész megjelenésére, a Forza Motorsport 4 tovább bővül, hiszen május 22-én érkezik a Porsche Pack, melyben összesen harminc autó képviselteti magát.

A Porschék jelenléte afféle mérföldkő a Turn 10 életében, hiszen eddig EA-s licenc problémák miatt ezek az autók nem szerepelhettek a játékban, pedig a hagyományosan farmotoros gyártású verdák sok benzinvérű rajongó szívét megdobogtatják.

Nem véletlen, hogy korábban Dan Greenawalt igazgató azt mondta, hogy "ez a dolog megöl engem". A Porsche pack nem csak a gyártó történelmének legfontosabb autóit, hanem 20 olyan versenyt is tartalmaz, melyek szintén kapcsolódnak a Porschéhez.

Ahogy a képeken is látszik, a Forza Motorsport 4 ezen négykerekűek esetében is hozza az elvárt minőséget, és aki esetleg kihagyta volna a bemutatót, az itt pótolhatja a hiányosságot, ráadásul videotesztünk is van róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)