Hirdetés

Forza Motorsport 5 - havonta tíz új kocsi

|

A Turn 10 Studios tervei szerint havonta több DLC-t is megjelentetnének a játékhoz, a kérdés már csak az, milyen áron.

Hirdetés

Tegnapelőtt már volt szó arról, hogy a Forza Motorsport 5 nem igényel majd állandó internetkapcsolatot, "mindössze" egy izmos pakkot kell majd letöltenünk hozzá első indításkor, mivel a játék nincs fent teljes egészében a lemezen.

Dan Greenawalt, a Turn 10 Studios vezetője már akkor hozzátette, hogy a teljes élményhez persze elengedhetetlen lesz a net, a későbbi frissítések miatt. Arra viszont nem gondoltunk volna, hogy ilyen iramban kívánják megjelentetni az újabb tartalmakat: Greenawalt egy másik interjúban elmondta, hogy a Forza 5 "jól alakíthatósága" miatt havonta akár 10 új kocsit is kiadhatnak hozzá, állandóan jelentethetnek meg tartalmakat, mivel a játék magától átrendeződik.

Greenawalt ezen felül a Forza 5 változatosságára is felhívta a figyelmet: mivel az autóipar maga is folyamatosan változik, ezért a játék autókínálatával sem lesz gond, sőt, idővel csak bővülni fog. Azért kíváncsi leszek rá, mit mondanak majd a folyamatos frissítésekről a Forza 6 megjelenésekor, de az még odébb van. A folyamatosan frissülő és bővülő tartalom nagyon jól hangzik, viszont a DLC áradat ára, vagy esetleges ingyenessége nagyban befolyásolja majd a megítélését. A Forza Motorsport 5 még idén érkezik, kizárólag Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)