Hirdetés

Forza Motorsport 5 - ilyen a next-gen autóverseny

|

A Forza Motorsport 5 ma hivatalosan is bemutatkozott az Xbox One mellett, ennek apropóján két gameplay videót is láthatunk a játékról.

Hirdetés

Az Xbox One ma debütált a tengerentúlon és a nyitófelhozatal egyik legfényesebben csillogó címe a tesztelők szerint az a Forza Motorsport 5 volt, amiről most dupla videót nézhetünk a VG247 jóvoltából.

A honlap egyik munkatársa, bizonyos Brenna Hillier elsők között próbálta ki a Forza Motorsport 5 nyitóversenyét, amit hét teljes percen keresztül élvezhetünk az alábbi, meglehetősen mozgalmas előzetese kattintva:

A játékmenet videóban vehetünk egy késhegynyit többek között a környezetből is, de a törésmodellre, a járművek kidolgozottságára és a műszerfalra vethetünk egy pillantást. Ha ez még mindig nem lett volna elég, akkor a Top Gear tesztpályát is érdemes megnézni.

A fenti anyagok alapján szerintetek melyik versenyjáték jön ki végül győztesként? Forza Motorsport 5 vagy Gran Turismo 6?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)