Hirdetés

Forza Motorsport 5 - egymás mellett a Forza 4-gyel

|

A Forza 5 nem rég jelent meg Xbox One-ra és most megnézhetjük, hogy mennyiben is különbözik a játék az előző Forzától.

Hirdetés

Az új Forza az első autós játék, ami megjelent az egyik új generációs konzolra, így tökéletes célpontja azoknak a vitáknak, melyek a konzolok közötti összehasonlításokon alapszanak.

Egy DigiProst nevű YouTube felhasználó gondolt egyet és készített egy videót, mely valós időben hasonlítja össze a sorozatban utolsóként megjelent ötödik és a negyedik epizódot. A felvétel egy Le Mans kört rögzít egy Peugeot 908 Hdi-ben mind az Xbox 360-os Forza Motorsport 4-ben, mind pedig az Xbox One-ra készült Forza Motorsport 5-ben.

A különbség a részletgazdagságban, a textúrák minőségében és legfőképpen a fények kezelésében elég szembetűnő, de győződjetek meg róla magatok és nézzétek meg a videót ti is. Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)