Hirdetés

Forza Motorsport 6: Apex - oké, így kell kinéznie PC-n egy autós játéknak

|

Csak nemrég rajtolt el a Forza Motorsport 6: Apex nyílt bétája és máris záporoznak a gyönyörű fotók a DirectX 12-es versenyjátékból. Ez a port hihetetlenül szép lesz, nézzétek meg!

Hirdetés

A legelső PC-s Forza a március első napján bejelentett Forza Motorsport 6: Apex lesz, amely lényegi részeiben megegyezik az Xbox One-os Forza 6-tal, viszont a felépítése más: 63 autóval, 6 helyszínen és 20 pályán száguldozhatnak majd a Windows 10-zel rendelkező játékosok, akik teljesen ingyen próbálhatják ki ezeket. 

Hogy elég erős-e a masinánk a futtatáshoz, azt legutóbb már ellenőrizhettük a Forza Motorsport 6: Apex gépigényével, most viszont a nyílt bétából származó képeknek köszönhetően azt is szemügyre vehetjük, hogy egy jó hardverrel mi mindent kihozhatunk a DirectX 12-t támogató versenyjátékból.

A Turn 10 hihetetlen munkát végzett a PC-s verzióval: küllemre gyönyörű és a tapasztalatok alapján meglepően jól optimalizált. Íme pár bizonyíték (kattintsatok a képekre, hogy lássatok is valamit érdemben): 

A Forza Motorsport 6: Apex megjelenés napját egyelőre nem tudjuk pontosan, de valamikor a nyáron számíthatunk rá. Nektek hogy tetszenek a látottak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)