Hirdetés

Forza Motorsport 6 - bejelentés még ma?

|

A Microsoft nem áll le: a napokban zajló Detroit Auto Show-n, a Ford standjánál készülnek bejelenteni valamit. Lehet, hogy a egy Ford kerül a Forza Motorsport 6 borítójára?

Hirdetés

A PlayStation 4 egy hajszálnyit le van maradva exkluzív autós játékok tekintetében, ugyanis míg Xbox One-ra ott a nyitócímként debütált Forza 5 és a tavaly nagy sikert aratott Forza Horizon 2, addig PS4-en egyelőre a folyamatosan javuló, de még nem száz százalékos Driveclubbal szórakoztathatjuk magunkat. A Gran Turismo 7 meg majd jön valamikor.

Lehet, hogy mostantól évente kapunk egy Forzát, váltogatja egymást a Motorsport és a Horizon sorozat, aminek most egyelőre még talán örülhetünk, de ennek hosszútávon általában nincs jó vége. A Detroit Auto Show, vagy hosszabb nevén North American International Auto Show első napjának estéjén, ottani idő szerint fél 6-tól (ami nálunk este fél 12) tartja fogadását a Ford, melynek programjában szerepel egy „Hírek az Xboxtól” pont is, valamint másnap reggel egy félórás előadás lesz „Teljesítmény művészete a videojátékokban” címmel, ami egyértelműen utal valami Forzával kapcsolatos bejelentésre. A show-n mutatják be az új Ford GT-t, a GT350-et és a GT350R-t, így lehet, hogy ezek valamelyike díszíti majd a Forza 6 borítóját. Viszont egy kis esélyt látunk arra is, hogy csak Ford DLC-ket jelentenek be a Forza 5-höz vagy a Horizon 2-höz. Reméljük a legjobbakat.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)