Hirdetés

Forza Motorsport 6 - a Halálos Iramban legnépszerűbb autóit is vezethetjük

|

A Halálos Iramban autóinak szerepeltetése valószínűleg bejött a Forza Horizon 2 játékosainak, ugyanis a nemsokára érkező Forza Motorsport 6-hoz is érkezik egy Fast & Furious DLC.

Hirdetés

Ahogy a Forza Horizon 2-ben is vendégszerepeltek a legújabb Fast & Furious-film autói, úgy a nemsokára megjelenő Forza Motorsport 6-ban is beülhetünk majd a széria legnépszerűbb járgányainak volánja mögé.

Az újabb választható kocsik bekerülése némi meglepetést jelent, hiszen a demó bejelentésével, amikor aranylemezre került a Turn 10 legújabb versenyjátéka, elvileg már teljessé vált a lista, ami az alapjátékkal érkező autókat tartalmazza. A Halálos Iramban széria legnépszerűbb darabjait viszont egy DLC formájában szerezhetjük majd be a Forza Motorsport 6-ban, de ezt az alapárnál valamivel drágább Deluxe és Ultimate kiadások részeként is megkaphatjuk ingyenesen. Külön is kapható lesz a csomag, a pontos ára még nem ismert.

A DLC a következő 11 autót tartalmazza majd:

1970 Dodge Charger R/T Fast & Furious Edition
1968 Dodge Charger Fast & Furious Edition
1969 Dodge Charger Fast & Furious Edition
1970 Ford Escort RS1600 Fast & Furious Edition
2014 Terradyne Gurkha LAPV F5 Fast & Furious Edition
1963 Chevrolet Corvette Grand Sport Fast & Furious Edition
1995 Mitsubishi Eclipse GS Fast & Furious Edition
1995 Toyota Supra RZ Fast & Furious Edition
1999 Nissan Skyline GT-R Fast & Furious Edition
2002 Nissan Fairlady Z Fast & Furious Edition
2001 Honda S2000 Fast & Furious Edition

Nektek melyik a kedvenc autótok a Halálos Iramban filmekből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)