Hirdetés

A Forza sorozat sem lesz már Xbox-exkluzív?

|

Az egyik legnépszerű xboxos sorozat a Forza, de lehet, hogy a Microsoft a Forza játékok Xbox-exkluzivitását is beáldozza.

Hirdetés

Idén rengeteg Xbox One-os játékot megkapnak a PC-sek is, és ha lehet hinni a kínai WPDang oldal értesüléseinek, a lista tovább bővül.

A Microsoft nagyon ráment a PC-re, a Quantum Break csak egy azon játékok közül, amiket Xbox One-ra és Windows 10-re ad ki, ezt az év folyamán több is követi (köztük a Gears of War: Ultimate Editionnel, ami Xboxra ugyan már megjelent, de a PC-s változat még úton van). A WPDang azt írja, a Forza Motorsport 6 és a még be nem jelentett Forza Horizon 3 is futni fog a Microsoft legújabb operációs rendszerén, sőt, a 2017-es Scalebound is megjelenhet rá. Valószínűleg kevesen lennének szomorúak emiatt.

Ha ez igaz, a jelenleg bejelentett játékok közül csak a Gears of War 4 marad teljesen exkluzív, de az, hogy az PC-re is elkészül-e, a az Ultimate Edition sikerétől is függhet.

Címkék: #forza
Platformok: PC Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)