Hirdetés

Forza Motorsport 6 - ősszel lekerül a játék a hivatalos Xbox boltból

|

Ha szemeztetek a játékkal, de még nem szántátok el magatokat a vásárlásra, akkor nem árt sietnetek egy picit a döntéssel.

Hirdetés

Egészen kiváló versenyjáték lett a Forza Motorsport 6, ami a megjelenése óta elég sok letölthető tartalommal bővült, viszont hamarosan már nem tudjuk megvásárolni a Microsoft hivatalos áruházában.

Hirdetés

A Turn 10 Studios a hivatalos fórumán jelentette be, hogy szeptember 15-én a Forza Motorsport 6 és a hozzá tartozó összes DLC eltűnik az Xbox Live Marketplace-ről. Ha már korábban megvásároltuk őket, akkor természetesen nem kell attól tartanunk, hogy hirtelen eltűnnének a fiókunkról.

Egyébként az Xbox Live Gold előfizetők most teljesen ingyen bezsákolhatják a játékot, illetve párezer forintért az összes DLC is jár hozzá. Érdemes lehet lecsapni erre az ajánlatra, hiszen valószínűleg utoljára kaparinthatjátok meg digitális formában ezt a tényleg remekül sikerült Forza Motorsport részt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)