Hirdetés

Kész a Forza Motorsport 7, hamarosan itt a demó

|

A készítők örömmel újságolták el, hogy aranylemezre került a Forza Motorsport 7, aminek kapcsán kiadtak egy új trailert és még a demó megjelenési dátumát is elárulták.

Hirdetés

Ugyan az előző hónapban a Microsoftnak el kellett halasztania egy exkluzív játékát, vannak olyan megbízható aduászaik is, mint az óramű pontossággal érkező Forza Motorsport 7. A Turn 10 csapata kicsit kevesebb mint egy hónappal a rajt előtt el is készült a versenyzős sorozat legújabb részével, ami így aranylemezre is került.

Hirdetés

Ennek örömére elárulták, hogy a játék demója szeptember 19-én jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re is. Ebben a különböző kiállításokon már látott versenyeket próbálhatjuk ki mi is, így a borítón szereplő Porschéval versenyezhetünk Dubaiban, egy Nissan GT-R-t vihetünk el egy körre a Nürburgringen, illetve egy versenykamionnal száguldozhatunk Mugellóban. Emellett kiadtak egy új élőszereplős trailert is, amiben Ken Block egy változatos társasággal székfoglalózik, csak a tét ezúttal az, ki melyik járgányt vezetheti a Forza Motorsport 7 nem éppen unalmas autófelhozatalából. Illetve emellett még néhány mókás reklámban viszontláthatjuk a szereplőket.

Ti letöltitek majd a demót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)