Hirdetés

Forza Motorsport 7 - a Halálos iramban 8 autói is benne lesznek

|

Tíz különleges kocsit kapnak a Forza Motorsport 7 játékosai, és ennek a Halálos iramban sorozat rajongói örülhetnek igazán.

Hirdetés

Már nem először kapcsolódik össze a Forza sorozat a Halálos iramban franchise-zal: a Horizon 2 alapjait használva egy spin-off is készült egy korábbi filmhez. A filmesek most a Turn10-nel együttműködésben szeretnék kiszolgálni a rajongókat.

Hirdetés

A Fate of the Furious Car Pack tíz kocsit kínál tíz dollárért (kb. 2500 forint lesz az Xbox és Windows 10 Store-ban), melyek mindegyikét kicsit átalakították, hogy elégedetten kiáltsanak fel azok, akik látták a Halálos iramban 8-at. Van Subaru WRX STI, Dodge Demon, egy kicsontozott Chevrolet Fleetline Special és egy jégen járó Dodge Charger is. Az alábbi galériában találtok képeket róluk.

Az Ultimate Edition és a Deluxe Edition vásárlói ingyen megkapják, az alapjátékot választók pedig 10 dollárnak megfelelő összeget (kb. 2500 forint) lesznek kénytelenek fizetni, ami talán még belefér. Kár, hogy csak kötött versenypályákon hajthatjuk őket, ezeket szívesen vinnénk utcára.

Közben úgy tűnik, a Project Carsért felelős Slightly Mad egy önálló Halálos iramban játékon dolgozik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)