Hirdetés

Forza Motorsport 7 - végleg eltűntek a játékból a loot boxok

|

A novemberi frissítésnek köszönhetően már nem lehet úgynevezett loot ládákat szerezni. Örülünk?

Hirdetés

Már élesedett a Forza Motorsport 7 legújabb, novemberi frissítése, amely többek között a Hot Wheels autókkal is bővíti a játékot, de nem csak ezért lehet boldog a tábor.

Hirdetés

A Turn 10 emellett kivette a játékból a loot boxokként funkcionáló jutalomdobozokat, helyettük pedig egy teljesen új rendszer került a Forza Motorsport 7-be. A Race Shop lehetőségnek köszönhetően egy rakás játékbeli tárgyat lehet szerezni, közte Driver Gearrel és Mod kártyákkal.

A játék ütközési mechanikája is változott az új Collision Model bevezetésével. Javítottak a multiplayer események fizikáján, amely ezentúl az egyjátékos élményhez hasonlóan üzemel majd. Új lehetőségként bekerült a Collision Assist opció, amely az autók egymásra kifejtett hatását befolyásolja. 

A novemberi frissítésről még részletesebben olvashattok a Forza Motorsport 7 hivatalos honlapján, vagyis erre a linkre kattintva.

Ti visszatértek a nagy változások örömhíre okán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)