Hirdetés

Forza Motorsport 7 - óriási méretű lesz, a felét le kell tölteni

|

Aki digitálisan veszi meg a játékot, annak nyilván az egészet, de a dobozos változat vásárlói sem ússzák meg könnyen.

Hirdetés

Természetesen minden újabb Forza Motorsport játékról elmondható, hogy az a legnagyobb, legszebb, és ez így van rendjén. A Forza Motorsport 7 is felülmúlja a sorozat minden korábbi részét, viszont nem csak tartalomban, méretében is.

Hirdetés

Az október 3-án megjelenő játékban több mint 700 autó, 32 pálya, egy nagy karriermód és többjátékos módok lesznek, viszont ez mind nem fér fel egy blu-rayre, ezért aki dobozosan veszi meg az Xbox One-os változatot, annak 45 GB-ot a lemezről kell telepítenie, viszont a maradék 50-et le kell töltenie az Xbox Store-ból. A játék a patch nélkül is játszható lesz, de nyilván nagyon szegényes: a Forza Driver's Cupban feloldható cuccokat például a telepítésig nem lehet elérni, így aki nem patchel, kimarad a Showcase eseményekből is.

Ma este 7-kor érdemes lesz figyelni az Xbox Store-t, ugyanis ha minden jól megy, megjelenik egy demó. Az előrendelők szeptember 29-én elkezdhetik a letöltést és nekiláthatnak magának a játéknak, a többieknek várni kell a hivatalos startig. Az aukciós ház, a #Forzathon események és a ligák később indulnak. Az Xbox One X-es patch, ami 4K támogatást hoz, november 7-én jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)