Hirdetés

Forza Motorsport 7 - új játékmódot is hoz a mai update

|

A játék egyik legnagyobb frissítéseként beharangozott patch rengeteg újdonsággal dobja fel a Motorsport 7-et.

Hirdetés

A Forza Motorsport 7 augusztusi frissítése (ami a mai napon élesedik PC-n és Xbox One-on is) új játékmódot és új autót hoz, emellett pedig számos változtatás teszi még szórakoztatóbbá a játékot.

Hirdetés

Miután a Turn 10 megszüntette a loot boxok és fizetős érmék rendszerét az előző hónapban, most izgalmas elemekkel bővíti a játékot. A Time Attack játékmódot már régóta kérték a rajongók a fórumokon, a mai frissítéssel neki is eshetünk a legjobb futamidők rekordjainak megöntéséhez. A móddal minden versenypályához elkészül a részletes leaderboard, ami olyan részleteket is figyelembe vesz az autók besorolásán kívül, mint a napszak vagy az időjárás.

Ehhez a módhoz kapcsolódóan a Turn 10 újradefiniálta minden pálya külső és belső határait, és színkódokkal láthatjuk, hogy mennyire közel vagyunk azok átlépéséhez. 

A frissítéssel megváltozik a drift mód pontozási rendszere, illetve megszűnnek az úgynevezett dedikált driftzónák. Az Upgrade Shopban egy új, kifejezetten driftversenyekhez beállított felfüggesztést is vásárolhatunk.

Végül, de nem utolsósorban Free Play, Split Screen és Private Multiplayer játékmódokban lesz lehetőségünk egyedi versenyeket elmenteni és betölteni, összesen 300 különböző, saját névvel ellátott Race Setup fájlt tárolhatunk. Ha csak egyedül szeretnénk tesztelni egy autónkat, akkor az Open Test Track Airfielden megtehetjük kör- és időlimitek nélkül.

Nektek hogy tetszenek a változtatások, örültök az új Time Attack módnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)