Hirdetés

Fotómódot kap az A Total War Saga: Troy

|

Gyönyörű képeket lőhetünk majd a vértől sáros csatatér közepéből.

Hirdetés

Egy komolyabb, ingyenes frissítés közeleg a Total War Saga: Troy felé, ami egy nagyon fontos és manapság kifejezetten elvárt funkciót, a fotómódot hozza be a játékba. Ha van egy pályán egy darabnyi látkép, amit mindenképpen meg akarsz örökíteni, akkor eltüntetheted róla az egységeket, beállíthatod hozzá a tökéletes időjárást, a kamera szögét, és mindent, amit szeretnél.

Hirdetés

A fotómód biztosan megmozgat majd néhány kreatív arcot, de aki a háborúba szeretne új színt vinni, annak ott lesz Artemis, a vadászat istennője. A vadvilágot és a holdat képviselő istenség hoz magával egy új templomot, egy új könnyű íjász egységet, és új küldetéseket, melyek teljesítésével a kedvében járhatunk. Artemisszel egyébként társa, Orion is bekerül, aki óriás lévén fentről megmutathatja majd nekünk, hogy hol vannak az ellenséges hősök.

Az új Total War Saga: Troy frissítés október 22-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)