Hirdetés

Fox Engine - Kojima konkurenciát állít a nagyoknak

|

Az Unreal Engine 4 vs. CryEngine 3 harcba bele kíván szólni a Metal Gear Solid sorozat atyjának sikeréhes produktuma, a Fox Engine is.

Hirdetés

Gigászok harcát láthatjuk a szemünk előtt kibontakozni, nem is vitás. 2012-re elértük azt a szintet, ahol a fejlesztők ígérete - miszerint fotórealisztikus látványt kapunk játékaikban - egyre jobban közelít a valósághoz és nem csupán fiktív, levegőbe suttogott fogadalom.

Az Epic hamarosan nagyot kíván dobbantani az Unreal Engine 4 felszínre hozásával, de a Crytek sem marad el mögöttük a CryEngine 3 továbbfejlesztésével, amely első látásra nem tűnik nagy dobásnak, de mérget mernék rá venni, hogy lapul még a zsebükben egy-két aduász. Múlt héten hallhattuk a Valve saját motorját érintő pletykákat is, amik arról szóltak, hogy a Half-Life, Left 4 Dead és Portal címeket felvonultató csapat ezúttal önállósítják magukat és a szóbeszéd szerint megalkotják a Steam Box névre hallgató engine-t. Ezen triumvirátus körébe kíván bekapcsolódni a Metal Gear Solid éléről ismerős Hideo Kojima, akinek motorjáról korábban már magunk is ejtettünk pár szót, ám vizualizációt nem kaptunk a hallottakhoz.

Szerencsére a napokban Kojima úr gondolt egy merészet és közzé tett egy összehasonlító képet, melyen a valóság és a Fox Engine által létrehozott verzió áll, nekünk pedig egy dolgunk van: eldönteni, hogy melyik-melyik. Gondoljátok át jól a dolgot, elemezzétek ki a látottakat és a végeredményt megtekinthetitek a galériában. Kitaláltátok, hogy melyik az igazi és melyik a Fox Engine szüleménye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)