Hirdetés

Újabb FPS-en dolgoznak a Just Cause készítői

|

Az Avalanche Studios három csapatra oszlott, mindhárom divízió mással foglalkozik majd.

Hirdetés

Nincs most jó szériája az Avalanche-nek, hiszen a meglehetősen gyatra Just Cause 4 után kiadta a félig-meddig, főleg az id Software közreműködése miatt szórakoztató, de ugyancsak hiányosságokkal teli Rage 2-t, illetve az ígéretes alapkoncepcióval rendelkező, viszont rettentő kezdetleges Generation Zerót. Igaz, utóbbin sokat javítottak a megjelenése óta, de mégsem lett olyan jó, amilyen még egy kis törődéssel lehetett volna.

Hirdetés

A csapat bejelentette, hogy Avalanche Studios Group néven folytatja tovább, és három kreatív részlegre oszlik: az Avalanche Studios készíti majd a Just Cause és Rage 2-szintű AAA játékokat, az Expansive Worlds a theHunter: Call of the Wildhoz hasonló élményeket szolgáltatja, míg a Generation Zerót is kiadó Systemic Reaction egy új FPS-en dolgozik épp. Ennek rövid ízelítője látható alább, a hangok alapján szörnyek is megjelennek majd benne, de semmi többet nem tudunk.

Szerintetek összeszedik még magukat, vagy megelégszenek a középszerűséggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)