Hirdetés

FPS nézetre vált a Dead Space 3?

|

Emlékeztek még a november végi FPS pletykára Dead Space 3 téren? Egyre inkább beigazolódni látszik a dolog...

Hirdetés

Ahogyan az utóbbi időben a legtöbb esetben, úgy most is egy beszédes álláshirdetés szolgáltatja a hírmagot. Vajon a Visceral Games megmeri kockáztatni a stílusváltást és belső nézetes lövöldét fabrikál a Dead Space címből?

A Dead Space sorozat fejlesztéséért felelős Visceral Games nemrég útjára bocsájtott egy álláshirdetést, amelyben olyan multiplayer dizájnerek után kutat, akik nem ijednek meg az FPS stílusban való fejlesztéstől. A találgatások egyértelműen a Dead Space 3-at nevezik meg stílusváltónak, ennek ellenére sokan azon az állásponton vannak, hogy a harmadik epizód megmarad a megszokott felállással és a Visceral egy afféle spin-off fejezetben alkalmazná az "új" módot.

A fejlesztők eleddig nem voltak hajlandóak kommentálni a pletykákat, így érdemes várni a hivatalos bejelentésig, avagy cáfolásig, mielőtt messzemenő következtetéseket vonnánk le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)