Hirdetés

FPS lesz az új Silent Hill?

|

Egy érdekes kép látott napvilágot, amiről kiderül, hogy az új Silent Hill fejlesztői min dolgoznak.

Hirdetés

Mint azt tudjuk, a Konami lecserélte a Silent Hill széria legújabb részéért felelős gárdát a cseh Vatra Games-re, akik jelen pillanatban két játékot is készítenek.

Az alábbi képen található információk alapján érdekes dolgokra figyelhetünk fel. A fejlesztő FPS-Akció műfajban alkot, és jelenleg két játékuk van készülőben: az egyik egy még be nem jelentett játék, mely 2010 második negyedévében érkezik Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, ám ami számunkra érdekes, az a másik játék. Az információk ugyanis arra engednek következtetni, hogy a 2011 első negyedévében Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re megjelenő, kiemelkedő kiadó gondozása alatt álló széria legújabb része bizony az új Silent Hill. Vajon tényleg belső nézetből parázhatjuk végig a kalandokat? Igazi vérfrissítés lenne a sorozatra nézve. Meglátjuk mit reagálnak a készítők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)