Hirdetés

FPS-nek álcázza magát a Dark

|

Szokatlan módját választotta a Kalypso Media új játéka bemutatásának.

Hirdetés

Amikor a feltörekvő német kiadó néhány héttel korábban bejelentette Dark címen futó vámpíros, lopakodós akciójátékát, óvatosan kezdtek örömködni a vérszopók rajongói. Még annak ellenére is, hogy a grafikusok betegesen vonzódnak a zöld színhez.



Az akaratán kívül az éjszaka vadászává változtatott Eric Bane történetét valamikor 2013 elején ismerhetjük meg alaposabban PC-n, illetve Xbox 360-on, ám hogy addig ne merüljön a feledés homályába, rendszeres időközönként promóciós anyagokkal szórnak meg bennünket. Ilyen az első teaser trailer is, ami láttatni engedi a cel-shaded módszerrel életre keltett Darkot mozgás közben is, de egyelőre nem a játékos szemszögéből.
A filmet elnézve akár FPS-is lehetne, pedig csak azt éljük át, mi történik, ha felkészületlen kommandósok belesétálnak egy vámpír csapdájába. El kell ismerni, hangulatos. Ezek után kíváncsian várom az első valódi gameplay videót.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)