Hirdetés

FPS-en dolgozik a horrorlegenda John Carpenter, itt az első trailer

|

A Focus Entertainment és a Saber Interactive váltja valóra A dolog és a Menekülés New Yorkból rendezőjének vízióját, jön a John Carpenter's Toxic Commando.

Hirdetés

Mozgalmas estéje volt tegnap a Focus Entertainmentek, mivel a francia kiadó nemcsak korábban beharangozott játékairól (Banishers: Ghosts of New Eden, Warhammer 40,000: Space Marine 2) adott helyzetjelentést a Summer Game Fest nyitóműsorában, hanem egy eddig gondosan titkolt projektet is színpadra szólított. Ezen nem mással dolgozik együtt, mint a rendezőként számos kultfilmet jegyző John Carpenterrel.

A kooperáció - amelyben a Saber Interactive fejlesztőként vesz részt - eredménye egy belsőnézetes, kooperatív FPS-ben öltött testet, amit a '80-as évek akció- és horrorfilmje inspiráltak, de a buddy-movie-k jellegzetességeit is megtaláljuk majd benne hála az egymást folyamatosan kóstolgató csapattársaknak. Ami megkülönbözteti majd az egy kaptafára készült "zombis" lövöldéktől, az a járművek intenzív használata.

Hirdetés

Egyáltalán nem bonyolították túl Saber saját fejlesztésű Swarm motorjával készülő John Carpenter's Toxic Commando cselekményét. A nem túl távoli jövőben katasztrófába torkollanak a Föld magjának erőforrásként való felhasználását célzó kísérletek, amikor kiszabadul fogságából a sáristen (Sludge God). Az ősi entitás élőhalott szörnyek sokaságát szabadítja a világra, amit elkezd a saját képére formálni. A már említett kísérleteket vezető tudósnak van egy terve arra, hogyan fordíthatná vissza a folyamatot, és ehhez csak egy kiválóan képzett zsoldoscsapatra lenne szüksége. Csakhogy azok túl sokba kerülnek, így hát ránk hárul a feladat, hogy egy négyfős csapat részeként ementálit csináljunk a rémségekből. Céljaink elérése érdekében mindent be kell vetnünk a választható kasztok különleges képességeitől a tűz- és közelharci fegyverek, valamint gránátok nagy választékán át a különféle járgányokig.

Ebből ad egy kis ízelítőt a fenti trailer, és hogy hibátlan legyen a feeling, a Bon Jovi örökzöldje, a You Give Love a Bad Name szól közben. A John Carpenter's Toxic Commando 2024 folyamán érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series X és Series S konzolokra, valamint PC-re is, de az utóbbi verziót kizárólag az Epic Games Store kínálatában fogjuk megtalálni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)