Hirdetés

Fracture - Megjelent a demó

|

A LucasArts kizárólag konzolra érkező akciójátéka "Nomen est omen" alapon néminemű terraformálást tesz lehetővé.

Hirdetés

A F.E.A.R. konzolos átiratait elkövető Day 1 Studios dolgozik a Lucasarts megbízásából a Fracture címre keresztelt TPS-en. A dolgozik lassan már túlzásként is értelmezhető, hiszen már csak az utolsó simítások vannak hátra az október 7-én (Észak-Amerika), ill. október 10-én (Európa) esedékes megjelenés előtt.

fracture01.jpg


Az Xbox Live és a PlayStation Network rendszerein elérhető játszható demó a 2161. esztendő természeti csapásoktól sújtott, ideológiai értelemben és szó szerint is kettészakadt USÁ-jába kalauzolja a játékost. Az Atlantik Alliance katonája, Jet Brody szemén keresztül tapasztalhatjuk meg milyen az, ha a megfelelő eszközök birtokában a semmiből teremtünk fedezéket, rombolunk le kisebb hegyeket, stb.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)