Hirdetés

Fracture - Terraformálók harca

|

A LucasArts égisze alatt készülő Fracture hosszú idő után végre ismét hallatt magáról. Ráadásul két videóval teszi mindezt!

Hirdetés

Valamikor 2100 közepén egy hatalmas ökológiai katasztrófa sújtja a Földet. A jégsapkák teljesen elolvadnak, a Mississippi pedig kilép medréből, ami két részre szakítja az Egyesült Államok területét. A "Nagy Áradás" néven elhíresült katasztrófa az államok jelentős hányadát lakhatatlanná tette, az éppen hatalmon lévő kormány pedig két részre szakította az országot, így jön létre a keleit oldalon a Atlanti Szövetség, Európa nagy szövetségese, akik szerint a kibernetikában rejlik a jövő és a túlélés lehetősége, így a már közel 150 éve létező technológia gyorsütemű fejlesztésébe vágnak. A túloldal, azaz a nyugati régió ázsiai szövetségesekre tesz szert és Csendes Köztársaság néven alakítanak új hatalmat. Szerintük a genetikában rejlik a jövő, és szerintük csak így lenne esélye az emberiségnek újra benépesíteni a Földet.

 



Az első komolyabb konfliktusra valamikor 2161-ben kerül sor, amikor az újonnan megválasztott elnök a nem engedélyezett katonai előkészületek hírére csapást rendel el a kiszáradt San Francisco-öböl ellen. Itt csöppenünk mi bele a sztoriba Mason Briggs személyében, akire komolyabb feladatot szab a kormány.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)