Hirdetés

Leáll a Fractured Space fejlesztése, cserébe teljesen ingyenes lesz

|

Az F2P űrmóka megkapja utolsó csomagját, aztán minden ingyenessé válik majd benne.

Hirdetés

Az Edge Case ingyenes, űrhajócsatás, MOBA elemekkel tarkított online dühöngője nem lett kirobbanó siker, így a csapat más projektek felé néz. Szerencsére nem zárják be a szervereket, csak mindent ingyenesre állítanak.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy ugyan az utolsó, Episode III-as frissítése után nem kap több tartalmi csomagot, a Fractured Space még szabadon játszható lesz, sőt, minden játékbeli mikrotranzakciós cuccot el lehet majd érni ingyenes, játékkal gyűjthető valutával. A fejlesztők a teljes fizetős rendszert kiveszik a programból.

Reméljük, hogy a fejlesztőcsapat következő projektje lesz annyira sikeres, hogy soha nem is kell majd bezárniuk a Fractured Space kapuit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)