Hirdetés

Frank Miller tollából - Batman: A sötét lovag visszatér, 1. rész ismertető

|

Bruce Wayne már öreg és sokat szenvedett milliomosként él tíz éve, azonban Gotham minden eddiginél súlyosabb helyzete visszahozza alteregóját, hogy újra Batmanként küzdjön a bűn ellen.

Hirdetés

Tíz éve már, hogy Bruce Wayne, hogy utoljára magára öltötte Batman ruháját, és igazságot tett a gonosz elleni harcában. Jason Todd halála óta visszavonultan él birtokán, ahol azonban nem lelhet nyugalomra. A bensőjében lakozó "másik énje" folytonos nyomás alatt tartja, ráadásul a szülei elvesztése még oly hosszú idő után is ólomsúlyként nehezedik lelkére.

Ráadásul Gotham utcái soha nem látott módon fertőzöttek erőszakkal, gonoszsággal és a bűn egyéb mételyeivel. Ezekben a vészterhes időkben, amikor a "mutánsoknak" nevezett banda szabadon garázdálkodhat, amikor Jim Gordon néhány héten belül nyugdíjba vonul - halálos fenyegetések sorozatával kísérve -, és amikor Harvey Dent is, rehabilitációs kísérlete ellenére, újra a téboly felé fordul, roppant mód elkél a segítség az embereknek.

Az ismertetőt a Minden nap egy jó film honlapján tudjátok teljes egészében elolvasni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)