Hirdetés

Frappáns módszerrel alázza szénné egy streamer a szexista Call of Duty-játékosokat

|

Stephanie Evanst rendszeresen a konyhába küldik a sértett egójú férfiak, aki a hecc kedvéért meg is teszi ezt, aztán ismét lealázza őket.

Hirdetés

Habár minket is hajlamosak beszippantani a mindenkori Call of Dutyk multiplayer játékmódjai, sokan akadnak, akik már csak azért is kerülik ezt a mókát, mert a toxikus közösség gyakran belerondít az önfeledtnek szánt lövöldözős élménybe.  

A nők számára pedig még nagyobb ennek a kockázata, a tapasztalatok szerint ugyanis a férfi ellenfelek egy része nagyon rosszul viseli, ha egy női hangon megszólaló ellenfél száműzi őket a respawn-pontra. A streamer Stephanie Evansnak elege is lett a szexista beszólásokból, és most egy frappáns módon vág vissza a hisztiző játékosoknak.

Hirdetés

A sértett egójú férfiak rendszeresen a konyhába, vagy szendvicset készíteni küldik Evanst, aki erre azzal reagál, hogy ilyenkor valóban csinál egy pulykás, vagy pulykás-sajtos szendót, gondosan becsomagolja egy légmentesen záró tasakba, elpakol maga után, s még mindig marad ideje visszatérni, hogy ismét megalázza a beszólogatókat.

@steffyevans Whatever they tell me to do, I actually do it🥴 #sandwichmaking #snd #steffyevans #fragilemen #callofduty #sameenergy #mw2 ♬ original sound - SteffyEvans

Elmondása szerint a streamernek már több szendvicse van, mint amennyit meg tudna enni, de nem vész kárba az étel, mivel helyi hajléktalanoknak adományozza. A módszerrel tehát mindenki jól jár, a Evans is szórakozik kicsit, és a rászorulók is jól laknak. A streamer ugyanakkor a Kotakunak nyilatkozva elmondta, hogy habár átlag 10-ből 7 meccsen megkapja a szendvicses dumákat, ennél sokkal rosszabb, szexuális jellegű beszólásokat és halálos fenyegetéseket is el kell tűrnie.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A streamer most azt mondja, hogy a szendvics-metát a figyelemfelkeltésre szeretné használni, hogy mi mindent mondhatnak szabadon az emberek az ilyen játékokban, aminek a való világban valamilyen következménnyel kellene járnia. Evans egyúttal azoknak is szeretne hangot adni, akik épp az ilyen toxikus elemek miatt rettegnek attól, hogy FPS-címekkel játszanak.

Nektek is vannak hasonló tapasztalataitok az online gaming közösségben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)