Hirdetés

Freak Out: Extreme Freeride - trailer a szeptemberi teljes játékhoz.

|

Meglepetés - ezt írtuk, aztán magunk is meglepődtünk, hiszen ilyen játékot még sosem adtunk a lap mellé. Íme a szeptemberi teljes játék, a 2007-es Freak Out: Extreme Freeride

Hirdetés

Magam 30 évesen tanultam meg sielni, és borzasztóan szeretem - csodás levegő, még a bénák is tudnak a pályán sielni (lásd én), szóval ideális mozgás.

Vannak azonban olyanok, akiknek ez nem elég, akik életük kockáztatásával vagánykodnak hatalmas hómezőkön a szűz hóba toccsanva - nem kisebb kockázat ez sokszor, mint háborúba menni, mert ott legalább van szanitéc, itt meg max a mentőhelikopter - ha megtalál a hóförgeteg legalján. Szóval ideje volt, hogy valaki csináljon ebből is egy izgalmas szimulációt, amivel mindenki megtapasztalhatja, milyen érzés extrémsielni, és milyen tudás kell ahhoz, hogy jól csináljuk. merthát lehet ezt rosszul is csinálni, akkor jöhet valamelyik csonttörés szimuláció majd valamelyik korházprogi :)

Viccet félretéve a Freak Out: Extreme Freeride jópofa móka, újfajta játékélményt kínál még a legkiválóbb GS teljes játék gyüjtőnek is, és még kihívás is van benne azoknak, akik jól akarják megcsinálni a kunsztokat. Ja, és egész kis pofás, nem? Tony Hawk kedvelőknek, sielést szeretőknek, extrém sportolóknak (a söröskrigli emelgetése nemszámít) igencsak ajánlott. Ja és hadd idézzek néhány hozzászólást itteni kommentelőktől a játékkal kapcsolatban 2007-ből:

"próbálom kifele , baromi jó játék ez! tegnapi infernal után mégegy szoftvera demo , holnapra si jöhet egy jó demo

" - timantes

"Hát ezt inkább kihagyóm!

" - Vendetta

"Kipróbáltam, mert nagyon csipázom a síelést és mostanában nem olyan a hóhelyzet , hogy a valóság mesgyéjén gyakoroljam a dolgot. Kellemset csalódtam benne, el lehet vele lenni. Amolyan Tony Hawk stílusú játék ez, kellemes grafikával. Bár hiányzik a hó hidege, na meg a forraltbor.

" - Anything88

"grafikája nagyon jó.szuper" - Dragunov80 - ja ez 2009-ből :)

Íme a Freak Out trailere:

Jó sielést mindekinek a Freak Out: Extreme Freeride segítségével szeptemberben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)