Hirdetés

Freaky Creatures - új, ingyenes játékmód

|

AKi eddig nem tudta kipróbálni ezt a genetikai mutánsos MMO-t, annak mostantól szabad a pálya.

Hirdetés

Bevezették ugyanis az ingyenes játékmódot a Freaky Creaturesbe, amely a jövőben játszódik, ahol szinte bármilyen, genetikailag módosított lényt létre lehet majd hozni, 

Az új ingyenes lehetőséggel létre lehet hozni lényeket, és máris harcolhatunk a többiek ellen. Aki az ingyenes módot használja, maximum 60-as szintig juthat el, és testreszabhatja lénye búvóhelyét. 

A prémium tagság 6,99 dollárba kerül havonta, ehhez sokkal több perk jár, mint az ingyenes változathoz, és akár a 80-as szintet is el lehet érni. Emellett a Premium tagok vihetnek magukkal petet a csatába, kereskedhetnek és versenyezhetnek a toplistákon. 

"Az volt a szándékunk, hogy mindenki által elérhetővé tegyük a Freaky Creatures univerzumát kortól vagy anyagi háttértől függetlenül. Az ingyenes játékmód is bizonyítéka ennek a filozófiának" - mondta Jamie Ottilie, Az Abandon Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója - " ez az új lehetőség majd tovább növeli a játékhoz tartozó közösség méretét, és esélyt ad az új játékosoknak, hogy befogadhassák a Freaky Creatures függőséget okozó interaktív játékélményét."

Aki regisztrálni szeretne ide kattintson

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)