Hirdetés

Ingyenes a legújabb Five Nights at Freddy's játék

|

A széria aktuális része jótékonysági célból készült.

Hirdetés

Elképesztő iramban bővül Scott Cawthon 2014-ben indult indie horrorszériája: a filmváltozat előkészítése mellett készült a közelmúltban egy VR-változat is, valamint a kiterjesztett valóság sem úszta meg a rémisztő robotokat, most pedig már egy újabb spin-offot tölthetnek le a franchise rajongói. 

Hirdetés

A legújabb játék egy oldalnézetes platformer, amely a Five Nights at Freddy's World nevezetű RPG spin-offban található minijáték folytatása. A Freddy in Space 2 a december 3-án a Game Theory által tartott jótékonysági streamre készült, hogy a közösség bevonásával így gyűjtsenek pénzt a rákos gyermekekkel foglalkozó St. Jude Children's Research Hospital számára (itt támogathatjátok ti is őket), ezért bár a horrorisztikus gyökerekből nem sok mindent tartott meg a játék, a FNaF-rajongóknak így is érdemes lehet rálesni. Főleg annak tudatában, hogy a játék ingyenesen letölthető és Freddy az űrben kalandozik benne. 

A Freddy in Space 2-t ide kattintva szerezhetitek meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)