Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - megjelent a Freedom Cry, itt a trailer

|

Utolsó előzetesét fogyasztja éppen a Black Flag első sztori DLC-je, a Freedom Cry.

Hirdetés

Azok számára, akik játszottak már az Assassin's Creed IV: Black Flaggel vagy nyomon követték a GameStart rovatunk ide kapcsolódó részeit, nyilván nem ismeretlen Edward elsőtisztje, Adewale, aki játszható karakterként tér vissza a Freedom Cry története során..

A sztori szerint 15 évvel azután járunk, hogy Adewale csatlakozott Edward legénységéhez a Jackdaw fedélzetén, mikor újdonsült hősünk Saint-Domingue szigetén találja magát hajó, fegyverek és társak nélkül.

A fejlesztők szerint a Freedom Cry DLC kilenc küldetést kínál, ami több mint négy óra játékidőt ígér és a Season Pass tulajdonosok ingyen letölthetik PC-n, valamint Xbox Live-on december 17-től, PSN-en pedig december 18-tól. A többiek 9,99 dollárért tudják beszerezni a bővítményt, vagy 19,99 dollárért az egész Season Pass-t.

Ti megvásároljátok a csomagot, vagy inkább az Assassin's Creed sorozat spin-offjával, a Piratesszel ütitek el az időt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)