Hirdetés

Ingyenes egy klasszikus, űrben játszódó akciójáték

|

A GOG van ma adakozós kedvében, mi pedig csak örülhetünk ennek.

Hirdetés

Az Interplay 1999. október 1-jén adta ki a Descent: FreeSpace folytatását, amit praktikusan Freespace 2-nek neveztek el. A közelgő 20. évforduló alkalmából most mindenki ingyen letöltheti a játékot a GOG-ról.

Hirdetés

Egy jelentősen felfegyverzett űrhajóban ülve kell részt vennünk egy galaktikus csatában a Shivanok ellen, védelmezve mind az emberiséget, mind a szövetséges Vasudan fajt. Ha ettől teljesen izgalomba jöttetek, látogassatok el ide, kattintsatok a Go to Giveaway gombra, majd a Get it FREE-re, és egy gyors, ingyenes regisztráció vagy bejelentkezés után nem sokkal már tölthetitek is akár közvetlenül az oldalról, akár az opcionális GOG Galaxy kliensből. Ha már arra jártok, csekkoljátok a leárazásoakt is, van egy-két csábító ajánlat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)