Hirdetés

Frei Dosszié Szittyóval és Boe-vel! (ma 21.15 TV2)

|

Ritkaság, hogy egyszerre több millió nézőhöz is eljusson a számítógépes játékvilág: idehaza sajna csak "bulvár-szemétként" szoktak ezzel a témával foglalkozni a kereskedelmi adók. Most azonban Frei Tamás is vállalkozott arra, hogy a virtuális világot kicsit "nyomozza" a Dosszié című műsorában.

Hirdetés

Ehhez persze kivételesen (dícséret érte) szakembereket is meg akart szólaltatni, így jutottak el hozzánk: a műsorban Szittyó és Boe is beszél majd a játékok világáról, a virtuális térről, sőt, aki el bírja viselni mazur, ender és szerény személyem látványát, a háttérben mi is felbukkanunk, ahogy a szerkiben dolgozunk. Ezzel sok olvasónk titkos vágyát is teljesítjük (THX Frei Dosszié), mert így legalább benézhettek a szerkesztőségbe is, méghozzá idegen szemen keresztül. Maga a műsor végre nem ez a bulvár-szemét "a játékok a világ megrontói" stílus, ezért merem mindenki figyelmébe ajánlani, akit a téma érdekel.
A műsor a mai napon, azaz december 11.-én este 21:15-től látható a TV2-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)