Hirdetés

Friday 13th: The Game - ingyenes retro skint kaptunk

|

A most érkezett ingyenes tartalom darabnak főleg a Freddy vs. Jason rajongói fognak örülni. De ők nagyon.

Hirdetés

A Friday the 13th: The Game megítélése nem a legerősebb a világon. Az alapkoncepció nem rossz, és kétségtelenül a hangulata is rendben van a cuccnak, de ez kevés volt ahhoz, hogy lenyűgözze a rajongókat. Mindettől függetlenül még jönnek a tartalmak, mint például az ingyenes Jason skin.

Jason lilás felszerelése mától tölthető le mindenki számára, aki már megvásárolta a Friday the 13th: The Game-t. A tartalom teljesen ingyenes, és a letöltést követően felbukkan majd az opció, hogy kiválasszuk a szerelést. A skinnek egyébként már korábban meg kellett volna jelennie, de egy rövid időre elveszett a hitelesítési útvesztőben.

Az ingyenes skinnel együtt dupla XP hétvége is kezdődik majd június 23-tól, ami egészen június 25-ig tart majd. A játékosok mindemellett 13 000 CP bónuszt is kapnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)