Hirdetés

Friday the 13th: Killer Puzzle - itt a játék, amiben logikát használva kell eljuttatnunk Jasont áldozataihoz

|

A játékot a PopCap egyik alapítójának új stúdiója fejlesztette, emellett pedig még ingyenes is.

Hirdetés

Vadonatúj játékkal állt elő a Blue Wizard Digital, amit Jason Kapalka, a PopCap egyik társalapítója hozott létre. A hivatalos licenccel rendelkező alkotásban Jason Voorheest irányítva kell kicsinálnunk a táborozókat, de nem ám csak úgy össze-vissza rohangálva, ugyanis a fejlesztők néhány logikai elemet is beépítették a játékba.

Hirdetés

Több mint 100 szintet kínál a vicces látványvilágú, azonban véres jelenetekkel operáló Friday the 13th: Killer Puzzle, amiben a játékos Jasont irányítja, és az a feladata, hogy válogatott eszközökkel végezzen a pályán lévő emberekkel. Karakterünk nem tud szabadon mozogni, hanem egy gomb lenyomásakor egészen addig halad előre, amíg bele nem ütközik egy tárgyba, vagy épp az áldozatába, tehát nem egyszerű feladat végigküzdeni magunkat a pályákon.

A játék első nyolc epizódja teljesen ingyenesen letölthető a Steamről, de akad néhány további fejezet és DLC is, amelyeket megvásárolhatunk, ha további mészárlásra vágyunk.

Nektek hogy tetszik a Friday the 13th: Killer Puzzle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)