Hirdetés

Friday the 13th: The Game - újfajta Jason és 4 dolláros bikini is jön

|

A fejlesztők már előre bejelentették, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a közeljövőben, és az extra tartalmak mellett létrehoztak egy külön weboldalt is, ahol a játékban talált hibákat jelenthetjük.

Hirdetés

Épül-szépül a tinihorrorokat idéző túlélőjáték, amivel már egész sokan játszanak, még annak ellenére is, hogy nincs tökéletes állapotban, de ha a Gun Media épp nem a teljesítménybeli hibákat orvosolja, akkor új tartalmakat gyárt. Ha csak az hiányzott volna nektek a játékból, hogy fürdőruhában menekülhessetek Jason elől, akkor van egy jó hírünk.

Hirdetés

Egyelőre még nem kaptunk pontos megjelenési dátumot, de azt már tudjuk, hogy valamikor a jövőben érkezik egy új játszható Jason, valamint egy új pálya, és számos DLC is, amik közül az egyik fürdőruhába öltözteti a karaktereket, és 3.99 dollár lesz az ára. Emellett kapunk ingyenes emote-okat is, amikkel többek között kedvesen integethetünk a minket üldöző gyilkosnak.

Ezen kívül megújult a játék hivatalos weboldala, és a srácok fellőttek egy Jason Kills Bugs nevű oldalt, ami leegyszerűsíti a bugok jelentését a fejlesztők felé. A következő frissítéssel számos egyéb változtatás és hibajavítás is érkezik, ezekről itt olvashattok bővebben.

Mindenképp értékelendő, hogy a Gun Media igyekszik javítani a játékon és a hozzá kapcsolódó egyéb dolgokon, de csak remélni tudjuk, hogy nem esnek majd túlzásokba a sok DLC-vel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)