Hirdetés

Friday the 13th: The Game - így teleportál Jason

|

Jason alapvetően lassan sétál, mint akinek nem számít, mikor gyilkol. Talán hangulatos, de egy játékban inkább kiakasztó lehet, ezért a fejlesztők kitaláltak egy köztes megoldást.

Hirdetés

Ha minden jól megy, már csak pár hónapot kell várnunk a Péntek 13. játék megjelenésére, és egyúttal arra, hogy hét játékos egyikeként Jason elől meneküljünk, vagy épp a gyilkos szerepében próbáljuk levadászni a többieket.

A legújabb videóban (amit nyilván péntek 13-án adtak ki, csak lemaradtunk róla) azt láthatjuk, hogyan működik a teleportálás, melynek segítségével hokimaszkos barátunk egy pillantásra leendő áldozata mögött teremhet, és elkezdheti baltával csapkodni a hátát. A dobálózás nem lesz könnyű, a felvételt rögzítő játékosnak többször sikerült mellédobnia, de hátha nekünk majd jobban megy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)