Hirdetés

Friday the 13th: The Game - hamarosan megválaszthatod a saját gyilkos fegyvered

|

Amennyiben minden vágyad az volt, hogy a Friday the 13th játékban egy dárdával szúrhasd át egy virgonc tini koponyáját, akkor hamarosan te leszel a legboldogabb ember a világon.

Hirdetés

A Gun Media megmutatta a Friday the 13th: The Game következő frissítéséhez tartozó videót, amiben megnézhetjük, ahogy Jason válogatott fegyverekkel szeleteli fel prédáit. Néha szó szerint.

Hirdetés

A hamarosan érkező Friday the 13th: The Game patch után a meccsek előtt lesz lehetőséged kiválasztani a fegyvert, amit magaddal akarsz vinni a vadászatra. Opció lesz bőven, ahogy azt a videóban is láthatjátok.

Egyelőre azt hivatalosan nem közölte a fejlesztő, hogy mikor jön az új lehetőséget tartalmazó frissítés, csak azt tudjuk, hogy a közeljövőben.

Mindeközben érkezik a Friday the 13th: The Game egyjátékos küldetésmódja is, ami ingyen fog befutni az alapjátékhoz. Ennek játékmenetét itt nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)