Hirdetés

Friday the 13th: The Game - így készülnek a gyilkolások

|

A Friday the 13th: The Game fejlesztői szeretnék, ha minél élethűbb vérengzést kapnánk a pénzünkért, ezért motion capture technológiával veszik fel a brutalitást.

Hirdetés

Érkezett egy videó a Friday the 13th: The Game kapcsán, ami megmutatja, hogy hogyan is készül az autentikus vérengzés. A dolog lényege, hogy minden gyilok jelenetet motion capture technikával vesznek fel. Na a színészek nyilván nem ölik meg egymást, csak eljátsszák, nyugi.

A jeleneteket Tom Savini rendezi míg Jason Voorhees szerepében Kane Hodder gyilkol. Egészen komoly felvételek születtek, melyeket mind megnézhettek a lenti videóban.

Aki támogatná a játékot, az még megteheti, főleg mivel a fejlesztők új célokat is bevezettek. Ha összegyűlik elég pénz, akkor egyjátékos módot kaphatunk, több Savini-féle gyilkolási jelentet, Tommy Jarvis visszatérését és sok minden mást. A játékot a hivatalos weboldalon keresztül támogathatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)