Hirdetés

Friday the 13th: The Game - meg lehet ölni Jasont, de nem lesz egyszerű

|

A multis horror címben elméletileg az a cél, hogy túléljünk egy kört, miközben Jason meg akar ölni minket, de nem ez a győzelem egyetlen módja.

Hirdetés

Viszonylag kevesen fognak arra számítani, hogy valaki rámegy Jasonre a Friday the 13th: The Game-ben, már csak azért is, mert egyébként a főszereplő lazán feláll azután is, hogy a mellkasába építed a shotgun csövet és meghúzod a ravaszt.

Megvan rá a módszer, hogy megölhesd a gyilkost, de nem olyan egyszerű a sztori, hogy csak csapkodod a szívlapáttal, és megvárod, amíg a hideg acéltól tüdőgyulladást kap. A lenti videóban látható a megoldás, Kephrii azt állítja, hogy ez az első Jason likvidálás, de ez nem teljesen igaz. Az tény, hogy ez az első feltöltött videó erről, de korábban is megtörtént már a fordított gyilkolás a fejlesztők szerint.

A metódus pontos leírása a következő:

1. lépés: A női segítő karakter megszerzi a pulóvert Jason anyjának síremlékéről.
2. lépés: Addig kell ütni Jason fejét, amíg leesik a maszkja.
3. lépés: Tommy Jarvis vegye fel a maszkot.
4. lépés: A női segítő nyomja meg a Q-t Jason környékén.
5. lépés: A női segítő találja el Jason-t (lehetőleg a fején).
6. lépés: Jason térdre rogy, és ekkor Tommy nyomja meg az E-t.

A fenti videó egy privát szerveren készült, ahol Jason egy helyben állt. Egy rendes meccsben kivitelezni az összes lépést elég kemény feladat, de legalább nem lehetetlen. Ha valakinek sikerül, kap tőlünk egy fagyit. Akár több gombócot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)