Hirdetés

Friday the 13th: The Game - még mindig készül az egyjátékos kampány

|

Bár nincs minden teljesen rendben a Friday the 13th körül, azért a fejlesztők még nem adták fel az egyjátékos rész fejlesztését.

Hirdetés

A Friday the 13th: The Game egy többjátékos, horror túlélős móka, ahol vannak az életben maradni kívánó emberek, meg van a gyilkos, aki ezt nem annyira szeretné. A játék egyjátékos rész nélkül jelent meg, de később kapni fog egy kampányt. Erről a fejlesztők mostanában mélyeket hallgattak, de nem álltak le a projekttel.

A GameSpot faggatta a témában a kiadó Gun Media-t, akik első körben az Xbox One memória szivárgásról beszéltek. Elmondásuk szerint a csapatnak most az az elsődleges feladata, hogy megoldják ezt a problémát. A szerencse az, hogy minden hiszti ellenére is olyan jól megy a játék, hogy fel tudtak még venni fejlesztőket, így a hibajavítás mellett a kampányon is dolgoznak.

"Köszönhetően a rajongóinknak, kibővítettük a csapatot, így természetesen a jövőbeli tartalmak is készülnek már. Nagyon izgatottak várjuk, hogy megoszthassuk veletek a részleteket az egyjátékos módról, ami ingyenesen érkezik majd a játékhoz."

A Friday the 13th: The Game májusban jelent meg, és ugyan rengeteg problémával küzdött, nagyon jól fogyott. PlayStation 4-en a másodikként szerepelt az eladási listán májusban, júniusban pedig még mindig toplistás volt az online store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)