Hirdetés

Friday the 13th: The Game - sikerült elérni a célt

|

Három nappal a kampány vége előtt összegyűlt a szükséges pénz, a Péntek 13 játék útjában így eggyel kevesebb akadály áll.

Hirdetés

Szívesen mondanám, hogy a játék a mai napig összegyűlt több mint 700 000 dollárból biztosan elkészül, de láttunk már pár olyan projektet, ami a Kickstarter-siker ellenére is kudarcba fulladt, úgyhogy óvatosabbak vagyunk az ilyen kijelentésekkel.

A Friday the 13th: The Game-et több mint tíz és félezren támogatták, úgyhogy mondhatjuk, hogy van iránta érdeklődés. Sok mindenen múlhat, hogy sikeres és valóban jó lesz-e, illetve meddig marad fenn megjelenése után, de ennyi pénzből azért már csak össze lehet hozni valami maradandót és emlékezeteset. Egyébként ha az - eddig ismeretlen - stretch goalokat nem sikerül elérni a hátralévő időben, az csak annyit jelent, hogy az extra tartalmak nem megjelenéskor, hanem várhatóan csak megjelenés után kerülnek be.

A Péntek 13 játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)