Hirdetés

Zseniális videóban találkozik a Friday the 13th és A galaxis őrzői 2

|

Mit kapunk akkor, ha A galaxis őrőzi főcímének vidám zenéjét a Friday the 13th játék brutális csonkításaival ötvözzük? Hát ezt!

Hirdetés

Bár a technikai problémák miatt nem aratott osztatlan sikert, a legtöbben egyet értenek abban, hogy a Friday the 13th: The Game kifejezetten hangulatosra sikeredett, és elég para tud lenni, amikor Jason a semmiből felbukkan mögötted.

A játék brutalitására nem nagyon lehet panasz, Jason válogatott módon végez szerencsétlen táborozókkal. Ezeket a jeleneteket vágta most összes Stephen Romanchik A galaxis őrzői 2 főcíméhez hasonló módon. Egy kis halálhörgésért azért a Marvelnek se kellett a szomszédba mennie, hiszen a vidám muzsikára táncoló kicsi Groot mögött az eredeti videóban is durva öldöklés folyik.

A napokban egy méretes patch is érkezett egyébként a játékhoz és már dolgoznak a következőn, remélhetőleg sikerül mihamarabb rendbe tenni a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)