Hirdetés

Friday the 13th: The Game - botokat és új jutalmakat hoz az ünnepi frissítés

|

Új jutalmak várnak ránk, ha szintet lépünk a Friday the 13th: The Game-ben, amikből még többet kaphatunk az ünnepi események alatt, de sok más újdonságot is hoz az új patch.

Hirdetés

Sok más játékhoz hasonlóan a Friday the 13th: The Game készítői is kiadtak egy frissítést az ünnepek előtt, amivel együtt néhány különleges eseményt is bejelentettek. Egy új feature segítségével pedig aki szeretne, egyedül is gyakorolhat.

Hirdetés

A PC-n és PlayStation 4-en a tervek szerint ma, Xbox One-on pedig hamarosan megjelenő frissítés offline botokat hoz, akiknek a segítségével szabadon kipróbálhatjuk, mit is tudunk Jason szerepében. A gyakorlómódban választhatunk egytől hétig, mennyi botot szeretnénk, illetve a nehézségi szintet is megszabhatjuk. Értelemszerűen ez minél magasabb, annál okosabban és bátrabban viselkednek majd a fiatalok. A Friday the 13th: The Game multis meccseire érdemes gyakorolni, mivel megemelkedett a maximális elérhető szint is.

Az immár 150-es maximum elérése közben új jutalmakat szerezhetünk, ami a táborozók esetében új ruhaszín-összeállításokat jelent, Jason egyébként is brutális repertoárját pedig friss animációkkal bővíthetjük.

Továbbá mától december 23-áig nagyobb eséllyel kaphatunk rare és epic perkeket, december 23-ától 27-éig mindkét típusú gyűjthető kazettából többet szerezhetünk (Pamela és Jarvis felvételeiből), szintén 23-ától január 2-áig pedig a szintlépésért járó jutalmon kívül minden megszerzett CP-nket megduplázzák a Friday the 13th készítői.

Ti visszatértek az ünnepekkor kicsit a multis horrorhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)