Hirdetés

Friday the 13th: The Game - ízelítő a játékmenetből

|

Már nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogyan néz ki a Péntek 13 játékmenete, a fejlesztők pedig egy teaser képében ízelítőt adnak a '80-as évek egyik legjobb slasher horrorfilmjének játékváltozatából.

Hirdetés

Az Until Dawn és a Friday the 13th: The Game Kickstarter kampányának sikere bizonyította, hogy igenis van igény a klasszikusokat idéző horrorjátékokra, a Péntek 13 videojáték játékmenete pedig a várható klisék ellenére is ígéretesnek tűnik, noha korábban még csak a pre-alfa fázist láthattuk. 

A Gun Media - bizonyítván, hogy a Friday the 13th: The Game munkálatai remekül haladnak - most bemutatta a játék gameplay videójának egy szeletét, amelyből kiderül, hogyan fog kinézni a végleges játékmenetben, ha Jason Voorhees egy baltával kopog be egy ajtón. A minőség nem éppen a legjobb (ismeretlen oknál fogva telefonnal vették fel), de ízelítőnek talán ez is megteszi addig, amíg láthatjuk a hivatalos videót: 

Ha kíváncsiak vagytok a Friday the 13th: The Game további részleteire, semmiképpen se hagyjátok ki korábbi előzetesünket, továbbá érdemes azt is megnéznetek, hogy készülnek a gyilkolások. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)