Hirdetés

Friday the 13th: The Game - háborognak a játékosok

|

Az Xbox One-osok félkész játékot kaptak, a szerverekhez nehéz csatlakozni, de akinek sikerül, annak is sokat kell várnia. A Péntek 13 játék megjelenése nem úgy sült el, ahogy kellett volna.

Hirdetés

Napok óta lépten-nyomon belefutni streamekbe - sokan játszanak a Friday the 13th: The Game-mel, viszont a fejlesztők alábecsülték a szükséges szervermennyiséget. Míg néhányan már azt is kitalálták, hogy lehet megölni Jasont, mások a menünél tovább még nem jutottak.

Kétféle problémával találkozhatnak azok, akik csatlakozni szeretnének. Az egyik, hogy egyáltalán nem lehet belépni, mert túlterheltek a szerverek, és nincs több szabad hely. Aki mégis bejut, az nullázódott eredményekkel, vagy a játékra váró (tehát csatlakozott, de még nem játszó) játékosok alacsony száma miatt hosszú töltési időkkel kell szembesüljön. 

Ez valószínűleg napokon, legfeljebb heteken belül megoldódik, viszont a fejlesztőknek ezután is marad még feladata. Az Xbox One-os változatból például valahogy kimaradt a tutorial mód, rosszabbul is néz ki, és más a menüje, mint a PC-s és PS4-es kiadásoknak. Egyes beszámolók szerint a One-t használók konkrétan a béta változatot kapták meg. Steamen a játékosok az irányításra, az arcanimációkra is panaszkodnak, és a játékmenettől is sokan többet vártak.

A kickstarteres támogatók szintén panaszkodtak, őket az zavarta, hogy hiába fizettek jóelőre a játékért, az újságírók előbb kaptak belőle. Ha ez megnyugtatja őket, mi még nem katunk egyáltalán. 

A fejlesztők azt ígérik, mindent mihamarabb megoldanak.

Ti játszotok már vele? Mit tapasztaltatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)