Hirdetés

Friday the 13th: The Game - sóbányában végzed, ha sűrűn kilépkedsz

|

Egy nagyon vicces büntetésrendszert találtak ki a Friday the 13th: The Game fejlesztői azoknak, akik gyakran kilépnek meccsekből.

Hirdetés

A többjátékos mókákban komoly gondot okozhat az, ha valaki idejekorán kilép. Sokat ronthat az élményen, ha az egyik oldalon eggyel kevesebben maradnak, és ezért sok játék büntet is. A Friday the 13th: The Game ezt Salt osztással oldja meg.

Hirdetés

Egy későbbi javítással be fog kerülni egy új fajta pont, a só, amit akkor kapnak a játékosok, ha a vége előtt kilépnek egy mérkőzésből. Ha elég sót gyűjtenek össze, akkor bekerülnek a "sóbányába", és csak azokkal fogja őket összerakni a gép, akik szintén ott laknak.

A só a következő esetekben jár:

- Korán kilépsz egy meccsből
- Kilépsz egy meccsből, miközben megölnek
- Kilépsz egy meccsből Jasonként
- Kilépsz egy meccsből úgy, hogy te vagy a host

Nyilván más játékokban is láttunk már olyan megoldást, ahol a leavereket leaverekkel rakják össze, de az egy fokkal viccesebb, amikor kevésbé kedves társaink zsebében szó szerint gyűlik a só.

Azt még pontosan nem tudjuk, hogy egy-egy lelépésért mennyi jár majd az új fizetőeszközből, ahogy azt sem, hogy mennyiért rak be a gép a sóbányába. Mivel idővel elfogy a játékos sója, így nem kell attól félni, hogy egy-egy ritka eset miatt örökké rajtad marad a valuta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)