Hirdetés

Friday the 13th: The Game - nem lesz sztorija az egyjátékos módnak

|

Kiderültek az első részletek a régóta várt játékmódról, de nem mindenki fog örülni.

Hirdetés

A játékot fejlesztő Gun Media nemrég leleplezte terveit a jövőre vonatkozóan, amik között számos tartalmi frissítés és egy vadonatúj, egyjátékos élményre fókuszáló mód is van, de aki egy jól megírt történetre számít, annak sajnos csalódnia kell majd, mert a srácok valami egészen máson dolgoznak.

Hirdetés

A srácok elmondása szerint az egyjátékos mód különféle kihívásokat fog tartalmazni, amelyek során Jason Voorheest irányítva kell levadásznunk áldozatainkat, akik még nem is sejtik, hogy ki van a nyomukban. Leginkább a Hitmanben látott különleges feladatokra fog hasonlítani a dolog, ugyanis nem lesz mindegy, hogy kit kapunk el először, vagy épp milyen módszerrel tesszük el láb alól az illetőt.

A tervek szerint valamikor a tél folyamán érkezik meg a játékmód a Friday the 13th: The Game-be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)