Hirdetés

Friday the 13th: The Game - jönnek a single player kihívások

|

Bár kétségtelen, hogy szórakoztató hús-vér játékosokra vadászni, a fejlesztők most egészen más feladatok elé állítanák Jasont.

Hirdetés

Ha nem is váltotta meg a világot, a mai napig egész sokan kergetik a túlélőket (vagy épp próbálnak elmenekülni a pszichopata gyilkos elől) a Friday the 13th: The Game-ben. Ők bizonyára örülnek a hamarosan érkező új játékmódnak.

Hirdetés

A Gun Media túl sokat még nem árult el az új móddal kapcsolatban, de már kiadtak egy trailert, amiből következtethetünk néhány dologra. Az alábbi videón egy tutorial küldetés látható, ahol Jasonnek két fiatalt kell eltennie láb alól. A későbbiekben több célpontra és extra feladatokra is számíthatunk, amelyek közt várhatóan speciális gyilkolási módszerek, észrevétlen gyilkolászás, és egyéb izgalmak is szerepelnek.

A speciális fegyverek mellett ezúttal is lesznek adott helyszínhez vagy tárgyhoz kötődő módszerek, amivel kivégezhetjük az áldozatainkat. Kicsit olyan lesz a játékmenet, mint a Hitmanben. Még a főszereplő is ugyanúgy kopasz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)