Hirdetés

Ez lesz a Friday the 13th: The Game jövője

|

Minden kezdeti botrány ellenére szép eladási számokat produkált a Friday the 13th: The Game, aminek köszönhetően rengeteg tartalmi bővítést kap a jövőben. Mutatjuk.

Hirdetés

A fejlesztők a Friday the 13th: The Game fórumain közzétették a játék tartalmi térképét, vagyis hogy milyen fejlesztéseket és extrákat várhatunk a következő hónapokban. Most még csak a kosztüm DLC-k korát éljük, de később azért felbukkannak érdekesebb pontok is, mint például az egyjátékos kihívások.

Hirdetés

A lenti kép alapján úgy néz ki, hogy a fejlesztőknek az idei év minden pontjára megvan már a tervezetük. Az érdekesebb tartalmak karácsony környékén érkeznek új játékmódokkal, és az egyjátékos résszel, ettől lesz igazán ünnep az ünnep.

Joshua Gertz, az IllFonic producere azt is elárulta, hogy miért jönnek olyan későn az Xbox One frissítések. Elmondása szerint a Microsoftos teszt procedúrája a leghosszabb az összes platform közül, és ha valami baki történik, akkor elölről kezdik a folyamatot. Ezen ők viszonylag keveset tudnak segíteni, megértésünket köszönik.

Arra a kérdésre is reagált, hogy a rendes kampány miért nincs a térképen. Gertz szerint biztosak akartak lenni benne, hogy nem ígérnek semmi olyasmit, amit nem tudnak tartani, és eddig az volt a legfőbb feladatuk, hogy a játékot alapjait stabilizálják. Ez szerinte már megtörtént, és most ráerősítenek az egyjátékos élmény fejlesztésére.

Egyelőre úgy néz ki, hogy idén csak a titokzatos kihívásokat kapjuk, bármit is jelentsen ez. Reméljük kínálnak majd annyi tennivalót, hogy lefoglalhassuk vele magunkat a rendes kampány érkezéséig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)