Hirdetés

Friday the 13th: The Game - és akkor bikinis lányokat kezdenek mészárolni...

|

A legfontosabb dolog, amikor egy őrült sorozatgyilkos rohan feléd baltával, hogy csinos bikini legyen rajtad.

Hirdetés

Igen, jönnek a bikinik a Friday the 13th: The Game-be. A PAX Westen jött a bejelentés egy meglehetősen szórakoztató trailerrel. Adott a nyolcvanas évek horror-zsánere, ahol fontos, hogy bikiniben mészárolhassák le az embereket, ha olyan a helyzet. A Spring Break 1984 is elég beszédes cím, ugyebár az amerikai felsőoktatásban divatos tavaszi szüneti bulizás kerül központba, legalábbis a ruhákat illetően mindenképpen. 

Aki nagyon szeretne menő fürdőruhában menekülni, az hamarosan megteheti. Pontos dátum nincs, de árak már vannak: a teljes Spring Break csomag 4 dollárba fog kerülni, de limitált ideig 2 dolcsiért is elérhető lesz. Kevesebb ruha, olcsóbb ár - tartja a mondás, de most már inkább nézzük akkor a trailert:

Titeket ez meggyőzött annyira, hogy visszatérjetek a Friday the 13th: The Game világába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)